Services

The Plumbing has been in business since 1978

Дезинфекция

Фирма “Еко-Радо 2016” ЕООД извършва услуги по дезинфекция на открити и обществени пространства в страната. Обработваме улици, площади, подлези, паркинги и други места, през които ежедневно преминават граждани. Използваме надеждна техника и сигурни вируцидни средства. Нашият екип притежава дългогодишен опит и ще се справи с третирането на големи площи. Работим бързо, безопасно и безкомпромисно. Предлагаме изгодни условия за извършване на услугата.

Дезинфекция на улици

“Еко-Радо 2016” ЕООД дезинфекцира улици и други външни пространства. В условия на бързо разпространение на болестотворни елементи, ние заставаме на страната на здравето, за да защитим българските граждани. Нашите високи стандарти се основават на:

 

  • Ефективна и старателна работа;
  • Препарати, които РЗИ препоръчва;
  • Безопасност за гражданите и нашите служители.

Ние имаме два основни приоритета в ежедневната дейност, с която се занимаваме: да предпазим населението и да предпазим работниците си. По тази причина внимателно сме подбрали веществото, с което обработваме пространствата против вируси. Прилагаме строги мерки за безопасност по време на процедурата. Екипът ни подхожда изключително съвестно към ситуацията и осъзнава ключовата ни роля в този момент. Затова е наш основен ангажимент да предоставим качествена услуга по правилен начин.

Мерки при дезинфекция

Тъй като препаратът, който използваме, не вреди на хората и домашните любимци, мерките за безопасност са много прости и основно засягат нашия персонал. Единственото ограничение е да няма хора по съответната улица, докато ние пръскаме. Това се налага, за да не вдишат разтвора, докато той е във въздуха. Табидез 56 бързо се отлага по повърхностите. Той се използва за индустриална дезинфекция на повърхности, които влизат в контакт както с храни, така и с животни. Затова не е опасно след приключване на нашата дейност да посетите мястото или да разходите кучето си.

Нашите служители преминават строги инструктажи и са добре запознати с правилата за работа с техниката и веществата. Снабдени са с екипировка за безопасност и неотклонно следват протокола за елиминиране на рисковете за здравето. Съвестното отношение има огромен принос към качеството, тъй като ние не правим никакви компромиси.

Професионални дезинфекционни услуги от Еко-Радо

Свържете се с нас на телефон +359889492196 или ни пишете на имейл eko_rado_2016@abv.bg. Ще реагираме възможно най-бързо, за да съставим заедно ефективен план за действие на съответното място. Ще предложим изключително изгодни цени за професионална дезинфекция с качествена техника и надеждни средства. Можете да ни се доверите на 100% в борбата със заразата.

Запушването на канализациите се случва поради няколко основни причини:
– използване на канала, не по предназначение когато в него се извхвърлят всякакви отпадъци.
– ненавременна профилактика на канала.
– минимален или нулев наклон на тръбата.
Фирмата е специализирана в отпушването на сложни и трудни канали и канализационни системи.
Разполагаме с камиони със сонди за високо налягане до 250 бара, които отпушват тръби до ф1000.


Третирането на отпадъчни води е процес, при който се отстраняват замърсители от водите, отведени от битови, промишлени или търговски обекти, както и повърхностни оттоци.

Ние ще се погрижим безупречно за тази услуга.


Еко-Радо 2016 ЕООД предлага услуги по цялостно или частично машинно миене на улици, булеварди, магистрали, тротоари, паркинги и площади. Миенето на улиците в града е част от доброто поддържане на градскта чистота и качество на въздуха.

Редовното измиване на улици допринася за премахването на праховите частици.


Най-честата причина за неправилното функциониране на една шахта се оказват множеството болуци, които преминат през тръбите ежедневно и нерядко намаляват нейния дебит посредством временни или постоянни запушвания.

Ние разполагаме с необходимите машини и опит, за да извършим тази услуга за Вас.


Най-често запушване на септична яма се получава, когато тя не е почистена от отпадъците навреме. В такъв случай първо се налага почистване на септичната яма, а след това се пристъпва към нейното отпушване.

С нашите мощни машини и постоянно поддържани, за изпомплане на фекалната маса, и отпушване на канали с вода под високо налягане, ние бързо ще се справим със запушените септични ями.