Фирма “Еко-Радо 2016” ЕООД извършва услуги по дезинфекция на открити и обществени пространства в Казанлък, Стара Загора, Сливен и страната.

Фирмата предлага:

  • дезинфекция на улици
  • дезинфекция на площади
  • дезинфекция на подлези
  • дезинфекция на паркинги 
  • дезинфекция на други места, през които ежедневно преминават граждани

Използваме надеждна техника и сигурни вируцидни средства. Нашият екип притежава дългогодишен опит и ще се справи с третирането на големи площи. Работим бързо, безопасно и безкомпромисно. Предлагаме изгодни условия за извършване на услугата.

Дезинфекция на улици

“Еко-Радо 2016” ЕООД дезинфекцира улици и други външни пространства. В условия на бързо разпространение на болестотворни елементи, ние заставаме на страната на здравето, за да защитим българските граждани. Нашите високи стандарти се основават на:

  • Ефективна и старателна работа;
  • Препарати, които РЗИ препоръчва;
  • Безопасност за гражданите и нашите служители.

Ние имаме два основни приоритета в ежедневната дейност, с която се занимаваме: да предпазим населението и да предпазим работниците си. Поради тази причина внимателно сме подбрали веществото, с което обработваме пространствата против вируси. Прилагаме строги мерки за безопасност по време на процедурата. Екипът ни подхожда изключително съвестно към ситуацията и осъзнава ключовата ни роля в този момент. Затова е наш основен ангажимент да предоставим качествена услуга по правилен начин.

Мерки при дезинфекция

Тъй като препаратът, който използваме, не вреди на хората и домашните любимци, мерките за безопасност са много прости и основно засягат нашия персонал. Единственото ограничение е да няма хора по съответната улица, докато ние пръскаме. Това се налага, за да не вдишат разтвора, докато той е във въздуха. Табидез 56 бързо се отлага по повърхностите. Той се използва за индустриална дезинфекция на повърхности, които влизат в контакт както с храни, така и с животни. Затова не е опасно след приключване на нашата дейност да посетите мястото или да разходите кучето си.

Нашите служители преминават строги инструктажи и са добре запознати с правилата за работа с техниката и веществата. Снабдени са с екипировка за безопасност и неотклонно следват протокола за елиминиране на рисковете за здравето. Съвестното отношение има огромен принос към качеството, тъй като ние не правим никакви компромиси.

Професионални дезинфекционни услуги от Еко-Радо

Свържете се с нас на телефон +359889492196 или ни пишете на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Ще реагираме възможно най-бързо, за да съставим заедно ефективен план за действие на съответното място. Ще предложим изключително изгодни цени за професионална дезинфекция с качествена техника и надеждни средства. Можете да ни се доверите на 100% в борбата със заразата.